OPEN UP TO GROW

We give real meaning to floral happiness

Van Dijk Flora is een toonaangevende leverancier van bloemen en planten voor grootschalige retailers die actief zijn in meer dan dertig Europese landen. Het ontzorgen van onze klanten staat dagelijks op de eerste plaats.

We zijn sterk in het verbinden van vraag en aanbod in de sierteelt. In 50 jaar zijn we uitgegroeid tot een vooruitstrevende partner die het gevoel voor bloemen en planten feilloos beheerst. Dat gevoel wordt dagelijks gevoed door floral happiness, de passie voor bloemen en planten die in ons DNA zit en in alle facetten van de bedrijfsvoering terugkomt.

Belangrijkste focus is om die passie voor bloemen en planten bij de consument in de huiskamer te brengen. Door trends nauwlettend te volgen worden unieke outside the box concepten bedacht om te inspireren én motiveren. We give real meaning to floral happiness!

We zeggen wat we doen en doen wat we zeggen

Open up to grow

Het volledig ontzorgen van onze eindklanten is wat we al 50 jaar iedere dag met veel plezier doen. Door betrokken en transparant te zijn en door samen te werken met al onze ketenpartners. We zijn ervan overtuigd dat transparante samenwerking leidt tot duurzame groei voor de gehele keten. Onze belofte is niet voor niets "OPEN UP TO GROW".

Betrouwbaar

We zijn transparant, open en eerlijk richting onze partners. We zeggen wat we doen en we doen wat we zeggen. Dat heeft in de loop der jaren geleid tot succesvolle relaties waarin blind vertrouwen vanzelfsprekend is.

Ontzorgen

We gaan ver in onze samenwerking omdat we altijd het beste resultaat willen bereiken. Door onze passie en uitgebreide kennis bieden we altijd de beste oplossing en ontzorgen we onze klanten.

Outside the box

We durven innovatief te zijn en onszelf te onderscheiden. We willen inspireren en motiveren door outside the box te denken. Op die manier leveren we de beste producten en dienstverlening aan onze klanten.

Partnership

Door te investeren in een open en transparante samenwerkingen voor de lange termijn, creëren we een sterke en betrouwbare supply chain.

We grow green together

Bijdragen aan een groenere toekomst voor de gehele keten

Met de ‘Open up to grow-mentaliteit’ heeft Van Dijk Flora samen met haar klanten en leveranciers de supply chain geoptimaliseerd in de voorbije decennia. De uitdaging voor de keten zit de komende jaren in verdere ontwikkeling binnen de grenzen van onze planeet. Omdat Van Dijk Flora ervan overtuigd is dat de innovatieve tuinbouwsector met duurzame oplossingen iedereen kan laten meegenieten van de energie die bloemen en planten geven.

We hebben duidelijke doelstellingen voor 2023 waar we samen met onze partners aan werken. We grow green together!

Circulaire economie

  • 25% plastic reductie
  • 50% milieu-impact gewasbescherming

CO2-neutraal

  • 100% CO2-neutraal
Lees meer

Werken bij Van Dijk Flora

Die duurzame focus komt ook terug op de werkvloer. Vanuit een ultramodern pand op het Trade Parc in Honselersdijk, met een kas als entree en inspirerende binnentuin. Op deze inspirerende en vrolijke werkplek, in het kloppend hart van de tuinbouwsector, bloeit floral happiness!

De werksfeer is inspirerend en informeel en de collega’s binnen Van Dijk Flora zijn professioneel, ondernemend, transparant en werken graag samen met anderen. Thema’s als persoonlijke ontwikkeling, ondernemerschap en medewerkerstevredenheid krijgen aandacht omdat we onze medewerkers belangrijk vinden. Blije medewerkers staan aan de basis van de verdere groei van Van Dijk Flora.

Open sollicitatie Senior Finance Specialist Kwaliteitscontroleur Bloemen

Zie jij jezelf hier al werken?

Door onze voortdurende groei en ontwikkeling hebben we regelmatig nieuwe vacatures. Deel jij onze ambities? Reageer dan op onze openstaande vacatures of stuur een open sollicitatie.

Benieuwd naar Van Dijk Flora? Bekijk onze Virtuele tour door het unieke pand van Van Dijk Flora en neem alvast een kijkje achter de schermen!!