We are driven to bring floral happiness

Lees meer over ons

We grow green together, driven by nature's beauty

Neem contact op

Floral Happiness

Dankzij onze passie voor bloemen en planten brengen we al ruim vijftig jaar positiviteit in de gehele keten. Met onze kennis en expertise ontzorgen we partners binnen het gehele sierteeltproces.

Lees meer over ons

Wij zijn Van Dijk Flora

Samen zetten we nét dat extra stapje voor onze klanten en leveranciers. Dankzij onze gedeelde passie en kennis van de branche creëren we innovatieve ideeën en bieden we altijd de juiste oplossing om onze partners te ontzorgen. Dat is Van Dijk Flora.

Samen

Met een gemotiveerd team creëren wij toegevoegde waarde door nauw samen te werken met onze ketenpartners. We zijn betrokken en transparant in het gehele proces. Samen zorgen we ervoor dat alle partners excelleren binnen hun eigen vakgebied.

Innovatief

Als innovatieve partner zorgt Van Dijk Flora voor verbetering door verbinding. We creëren toegevoegde waarde door ons moeiteloos aan te passen aan de huidige markt en unieke concepten en passende productoplossingen te ontwikkelen.

Expert

Van Dijk Flora is partner voor de levering van bloemen en planten aan discountsupermarkten in Europa. Onze diepgewortelde kennis en unieke expertise maken ons dé specialist binnen de branche.

Ontzorgen

Van Dijk Flora biedt een zorgeloze samenwerking door te fungeren als betrouwbare partner. We doen wat we zeggen en zeggen wat we doen. Wij ontzorgen onze partners en klanten binnen het volledige logistieke proces van sierteeltproducten.

Het proces van vraag en aanbod

Vacatures

Receptionist

Jij bent het stralende middelpunt van onze bloeiende organisatie. Als Receptionist bij Van Dijk Flora in Westland, ben je hét visitekaartje van onze organisatie. Je bent een echte gastheer of gastvrouw en verricht daarnaast diverse ondersteunende werkzaamheden. Ben jij representatief, zit gastvrijheid in jouw DNA, houd je graag meerdere ballen in de lucht en daarnaast beschikbaar voor drie dagen per week? Lees dan snel verder!

Lees meer

Kwaliteitscontroleur Bloemen

Lees meer

Senior Finance Specialist

Lees meer

Open sollicitatie

Lees meer

Neem een kijkje in ons pand

In ons unieke pand op het Trade Parc Westland in Honselersdijk ben je altijd van harte welkom. Hier werken wij vanuit onze passie voor bloemen en planten; floral happiness. En die passie voel je in de hele organisatie.

Nieuwsgierig naar wat deze locatie nu precies zo bijzonder maakt? Kom eens langs of neem een kijkje achter de schermen met de digitale rondleiding.