Liefde is... Blijven ontwikkelen!

Dit fenomenale liefdesverhaal begon allemaal met lieve liefdesbriefjes van Kim Casali aan haar toekomstige man Roberto. Elk van deze briefjes bevatte een tekening en een persoonlijk sentiment dat Kim's gedachten en gevoelens voor hem perfect vastlegde. De eerste liefdesnotities zijn 50 jaar geleden gepubliceerd in de Los Angeles Times en ze zijn nog steeds elke dag te zien in vele kranten over de hele wereld!  De ruim 72.000 volgers op Facebook en de vele recente ongelofelijke samenwerkingen met wereldwijd bekende fashion brands zoals DSQUARED2 en Vetements hebben geleid tot een wereldwijd erkend lifestylemerk, Liefde is..., is sterker dan ooit!

Liefde is.. is wereldwijd bekend, maar wat dit concept zo uniek maakt, is dat de boodschap erg treffend is bij de productgroep, met name voor Valentijn. Het cadeau geven van bloemen en planten is immers een uitdrukking van een bepaalde emotie. We zijn dan ook erg verheugd dat we per land het concept kunnen aanbieden in haar eigen taal (Duits, Engels, Frans, Spaans, Nederlands en Italiaans)! Wij hebben inmiddels verschillende hoezen en potten ontwikkeld in samenwerking met Koenpak (hoezen) en Soendgen (keramiek). Momenteel zijn wij de laatste details aan het fine tunen. Deze lovely items worden in de komende tender aangeboden. Stay tuned!

Als je Anoep vraagt wat voor hem liefde is, dan antwoord hij resoluut dat dit zijn vrouw is waarmee hij al 12,5 jaar samen is. Komende Valentijn mag zij dus rekenen op een mooi boeket bloemen! 

Bent u nieuwsgierig naar dit concept? Neem dan contact op met team Lidl. Of wil u graag in contact komen met Anoep? Dan zorgt ons team Lidl er uiteraard voor dat u met hem in contact komt!
Möchten Sie mehr erfahren? 

Haben Sie noch Fragen zu diesem Newsletter oder benötigen Sie detaillierte Informationen zu einem der Themen? Wir geben Ihnen gerne Auskunft. 

Wenden Sie sich an Eva Dahlqvist oder ein Mitglied unseres Lidl-Teams:
Arjen In ’t Veld, Dana Meertens, Richard Moerman, Joyce Sonneveld oder Gary Looij