Samen groeien en bloeien

Samen groeien en bloeien

Kweek je eigen geluk bij Van Dijk Flora

Bij Van Dijk Flora is werken meer dan alleen een dagelijkse job. Het is een kans om te groeien, bloeien en je eigen werkgeluk te creëren.

 

Kweek je eigen geluk

Onze collega’s moedigen we aan om hun eigen werkgeluk te laten opbloeien. We zijn ervan overtuigd dat een bloeiende werkomgeving de sleutel is tot succes. Dat zie je terug in ons prachtige pand, maar nog belangrijker is dat we een omgeving creëren waarin iedere medewerker wordt aangemoedigd om zijn of haar volledige potentieel te bereiken.

Groeigarantie

Onze groeigarantie is niet zomaar een belofte, maar een toewijding om samen met jou te werken aan jouw groei. Met deze groeigarantie richten we ons volledig op jouw professionele en persoonlijke ontwikkeling. Door trainingen, cursussen, het ontdekken van jouw drijfveren en open communicatie bieden we alle mogelijkheden om jouw carrière bij Van Dijk Flora een blijvende boost te geven. Of je nu aan het begin van je carrière staat of al jarenlang deel uitmaakt van ons team, er zijn altijd kansen om te leren en te groeien.

Samen, als één groot team

Bij Van Dijk Flora werken we niet alleen, maar als één groot team. Onze toewijding aan teamwork en samenwerking is als water voor de wortels van een plant: essentieel voor gezonde groei. Hier wordt elke stem gehoord, gewaardeerd en gerespecteerd.

Hoe kweek je je eigen geluk bij Van Dijk Flora?
  • Ontwikkeling staat centraal: Bij Van Dijk Flora investeren we in jouw persoonlijke en professionele groei. We bieden uitgebreide opleidingsmogelijkheden, variërend van kleurentesten tot persoonlijke ontwikkelingsplannen. Bij ons sta jij altijd op de eerste plaats. 
  • Doorgroeikansen: We moedigen groei en ontwikkeling aan en bekijken altijd mogelijkheden om door te stromen, zowel omhoog als opzij. Ook bij onze zusterbedrijven. 
  • Inspirerende werkomgeving: Ons kantoor in Honselersdijk is een ware blikvanger met een kas als entree en een prachtige binnentuin. 
  • Gezondheid en welzijn: We geven om jouw gezondheid. Geniet van een dagelijkse, compleet verzorgde lunch bereid in onze eigen keuken. We organiseren sport- en yogalessen, bieden tennisbanen, stoelmassages en de mogelijkheid om te tafeltennissen of darten met collega's. 
  • Teamgeest en plezier: Onze actieve personeelsvereniging organiseert diverse leuke activiteiten, waaronder familiedagen, waterskiën, kookworkshops en gezellige borrels. 
  • Collectieve voordelen: Profiteer van collectieve voordelen zoals ziektekostenverzekering en kortingen op diverse uitjes. 

Hebben we inmiddels een zaadje geplant? Neem snel een kijkje bij de openstaande vacatures en wie weet kom jij ook tot bloei bij Van Dijk Flora! 

l.vandonk@vandijkflora.nl