Planner RTI

Als Planner RTI beheers jij de stroom van duizenden karren en pallets waarop onze bloemen en planten elke dag vervoerd worden. Heb jij ervaring met het beheer van emballage en ben jij administratief sterk? Lees dan snel verder!

Direct solliciteren

 

Wat ga je doen als Planner RTI bij Van Dijk Flora

in Honselersdijk? 

Als Planner RTI bij Van Dijk Flora ben je onderdeel van het Transport & Productieteam, een hecht en gedreven team waar een plezierige en ongedwongen sfeer heerst. Jouw team zorgt ervoor dat onze bloemen en planten volgens afspraak worden geleverd bij onze klant. 

Elke dag worden onze bloemen en planten verladen vanaf 150 externe locaties. Jij bent verantwoordelijk voor de stroom van duizenden karren en pallets waarop onze bloemen en planten vervoerd worden. Het is daarom van groot belang dat de administratie hiervan op rolletjes loopt. Dat is best een verantwoordelijkheid, maar hier deins jij niet voor terug. 

Jij bent volledig op de hoogte van wat er speelt en waar alles is opgeslagen, waardoor je volledige controle hebt over de openstaande saldi. Je bent op de hoogte van alle gemaakte afspraken en kunt kunt effectief communiceren met de juiste partijen. Als expert op het gebied van onze emballagestromen, heb je de vrijheid om deze stromen te optimaliseren. 

Jouw werkzaamheden als Planner RTI

 • Je beheert en administreert de emballagestromen van Van Dijk Flora naar de klant, en je zorgt ervoor dat de emballage retour komt van de klantendepots. 
 • Je bewaakt, controleert en onderneemt actie bij openstaande saldi, dit stem je af met onze leveranciers, transporteurs en onze Finance afdeling. Je registreert eventuele afwijkingen en bent in staat deze op te lossen indien nodig. 
 • Je bent bezig met forecasting om zo de behoefte in kaart te brengen en op basis hiervan in actie te komen. 
 • Je vindt het leuk de emballagestroom te optimaliseren en  durft kritisch te zijn om zo nog beter te worden.  
 • Je bent het aanspreekpunt op het gebied van emballage voor zowel onze collega’s, van Finance tot aan Inkoop, als de leveranciers. 

Wat breng je mee als Planner RTI

 • MBO+ werk- en denkniveau. 
 • Ervaring in een vergelijkbare administratieve functie. 
 • Om te kunnen schakelen met onze leveranciers, beheers je zowel de Nederlandse als de Engelse taal. 

Verder herken je jezelf in de volgende eigenschappen  

 • Je bent proactief en analytisch sterk, kleine onregelmatigheden vallen jou op en hier onderneem je actie op. 
 • Je vindt samenwerken prettig, samen kom je immers verder. 
 • Je weet om te gaan met stress, jou krijgen ze niet snel op de kast en je weet de rust en het overzicht te bewaren. 

Vragen over deze vacature?

Heb je vragen? Neem dan contact op met Lisa (afdeling HR). Zij neemt je sollicitatie in behandeling.

Bel of Whatsapp l.vandonk@vandijkflora.nl

Werken bij Van Dijk Flora

Benieuwd naar je toekomstige werkomgeving en de voordelen van werken bij Van Dijk Flora?

Over Van Dijk Flora

Werken vanuit passie

Deze vier krachtige termen zitten verweven in het DNA van Van Dijk Flora. Ze geven weer wie we zijn als organisatie en waar we voor staan. Zo werken we als één team dagelijks aan het ontzorgen van onze klanten en partners.

Samen

We geloven in de kracht van samen. Iedere collega en iedere betrokken schakel in de keten heeft haar eigen talent. Als geen ander weten wij die krachten te bundelen. Samen zorgen we ervoor dat iedereen kan uitblinken binnen hun eigen vakgebied, zowel in- als extern.

Innovatief

We zijn creatief, innovatief en lopen voorop bij nieuwe ontwikkelingen. We creëren meerwaarde door ons moeiteloos aan te passen aan de huidige markt om unieke concepten en passende productoplossingen te ontwikkelen.

Expert

We weten precies wat we doen en willen onszelf blijven ontwikkelen om de beste versie van onszelf te zijn. Voor zowel onze eigen organisatie, onze partners, als onze klanten.

Ontzorgen

We zijn open, eerlijk en transparant. We doen wat we zeggen en zeggen wat we doen. Wij ontzorgen onze partners en klanten binnen het volledige logistieke proces van sierteeltproducten.

Wat zeggen onze collega's?

Gelukkige werknemers zijn onze drijfveer, want zij geven waarde aan onze visie. Benieuwd hoe jouw toekomstige collega's denken over Van Dijk Flora?

"De sfeer valt direct op. Een warm welkom met een vertrouwd gevoel, mede dankzij de koffiedates met alle collega's. Een prettige organisatie, waarbij iedereen de mindset heeft om te willen leren met genoeg ruimte voor persoonlijke ontwikkeling."

"In je eentje ga je sneller, samen kom je verder! Door de warme cultuur bij Van Dijk Flora wordt je uitgenodigd om dagelijks de hoogste leverbetrouwbaarheid te willen scoren. Van onze partnervervoerders tot alle laadlocaties, één team één taak!"

"Floral happiness bij onze klanten brengen; dat is waar ik mij samen met mijn team dagelijks voor inzet. We weten elkaar goed te vinden en hebben daardoor een sterke samenwerking. De warme sfeer en vriendelijke collega's is wat werken bij Van Dijk Flora zo leuk maakt!"

"Sinds 2021 ben ik werkzaam bij Van Dijk Flora en ik voel mij nog steeds iedere dag heel welkom dankzij de sfeer, collega's en activiteiten die worden georganiseerd. De organisatie geeft je de flexibiliteit om zelf je dag in te delen, en dat is met twee kleine kinderen heel fijn."

"Binnen Van Dijk Flora heb ik een toffe groene uitdaging. Zo ben ik de ene dag samen met het team aan het brainstormen over innovatieve en duurzame verpakkingen en sta ik de volgende dag bij één van onze partners in de kas. Heel afwisselend, geen dag is hetzelfde!"

"Ik werk al enkele jaren bij Van Dijk Flora; eerst op de afdeling Marketing en nu bij Sales. Dankzij een persoonlijk ontwikkelplan heb ik de mogelijkheid gekregen om intern door te stromen naar een ander team. Daarom ben ik trots om bij Van Dijk Flora te werken."

"Als kwaliteitscontroleur ben ik de laatste schakel om de producten voor onze klanten te checken. Een grote verantwoordelijkheid, maar ik weet dat het gehele team achter mij staat. Samen met leveranciers ga ik voor het hoogst haalbare, dit geeft perspectief voor de toekomst."