Supply Chain Lead

Jij bent de verbindende factor tussen de interne processen van inkoop, productie en transport. Je stemt de productstromen af met verschillende afdelingen binnen Van Dijk Flora. In deze rol ben je verantwoordelijk voor onze productielocaties in Aalsmeer en Kargowa, waar je leidinggeeft aan onze collega’s op die locaties. Nieuwsgierig? Lees dan snel verder!

Direct solliciteren

Dit ga je doen als Supply Chain Lead

In de rol van Supply Chain Lead hou je je bezig met de planning van de totale productstroom, van inkomende producten tot aan vertrek. Dankzij jouw inzicht en ervaring, heb je de capaciteit om onze processen zo effectief mogelijk in te zetten. Kort gezegd, je weet de perfecte balans te vinden tussen planning, voorraden, ruimte en benutting van de productiecapaciteit.

Je bent verantwoordelijk voor productiesites van twee locaties: één in De Kwakel in Aalsmeer en daarnaast ook voor onze productiesite in Kargowa in Polen. Dit betekent dat je zowel in Aalsmeer werkzaam zal zijn, maar ook met regelmaat naar onze locatie in Kargowa reist. Het team waar je leiding aan geeft bestaat uit 8 collega’s verspreid over twee locaties, daarnaast werken wij met uitzendkrachten welke ook onder jouw verantwoording vallen.

Elke dag zet je samen met jouw team stappen om nog betere resultaten te behalen. Je gaat aan de slag met diverse projecten, zoals het verder optimaliseren van de productieprocessen door bijvoorbeeld automatiseren en robotisering.

Jouw werkzaamheden als Supply Chain Lead

 • Verantwoordelijk voor onze productiesites en de medewerkers werkzaam op deze locaties.
 • Verantwoordelijk voor de planning van de totale productiestromen.
 • Project management ter verbetering van onze productstromen.

Dit breng je mee als Supply Chain Lead

 • HBO werk- en denkniveau. 
 • Bij voorkeur ervaring in een vergelijkbare functie. 
 • Ervaring binnen de FMCG is een pre.
 • Goede beheersing van zowel de Nederlandse- als Engelse taal. 

Verder herken je jezelf in de volgende eigenschappen 

 • Je bent communicatief vaardig, je schakelt veel met verschillende stakeholders. 
 • Je bent analytisch en secuur ingesteld, door jou lopen de processen gestroomlijnd.
 • Je bent een vraagbaak en kan collega’s voorzien van advies om werkzaamheden nog beter uit te voeren.  
 • Je weet om te gaan met stress, je weet de rust en het overzicht te bewaren. 

Vragen over deze vacature?

Heb je vragen? Neem dan contact op met Lisa (afdeling HR). Zij neemt je sollicitatie in behandeling.

Bel of Whatsapp l.vandonk@vandijkflora.nl

Werken bij Van Dijk Flora

Benieuwd naar je toekomstige werkomgeving en de voordelen van werken bij Van Dijk Flora?

Over Van Dijk Flora

Werken vanuit passie

Deze vier krachtige termen zitten verweven in het DNA van Van Dijk Flora. Ze geven weer wie we zijn als organisatie en waar we voor staan. Zo werken we als één team dagelijks aan het ontzorgen van onze klanten en partners.

Samen

We geloven in de kracht van samen. Iedere collega en iedere betrokken schakel in de keten heeft haar eigen talent. Als geen ander weten wij die krachten te bundelen. Samen zorgen we ervoor dat iedereen kan uitblinken binnen hun eigen vakgebied, zowel in- als extern.

Innovatief

We zijn creatief, innovatief en lopen voorop bij nieuwe ontwikkelingen. We creëren meerwaarde door ons moeiteloos aan te passen aan de huidige markt om unieke concepten en passende productoplossingen te ontwikkelen.

Expert

We weten precies wat we doen en willen onszelf blijven ontwikkelen om de beste versie van onszelf te zijn. Voor zowel onze eigen organisatie, onze partners, als onze klanten.

Ontzorgen

We zijn open, eerlijk en transparant. We doen wat we zeggen en zeggen wat we doen. Wij ontzorgen onze partners en klanten binnen het volledige logistieke proces van sierteeltproducten.

Wat zeggen onze collega's?

Gelukkige werknemers zijn onze drijfveer, want zij geven waarde aan onze visie. Benieuwd hoe jouw toekomstige collega's denken over Van Dijk Flora?

"Sinds 2021 ben ik werkzaam bij Van Dijk Flora en ik voel mij nog steeds iedere dag heel welkom dankzij de sfeer, collega's en activiteiten die worden georganiseerd. De organisatie geeft je de flexibiliteit om zelf je dag in te delen, en dat is met twee kleine kinderen heel fijn."

"Binnen Van Dijk Flora heb ik een toffe groene uitdaging. Zo ben ik de ene dag samen met het team aan het brainstormen over innovatieve en duurzame verpakkingen en sta ik de volgende dag bij één van onze partners in de kas. Heel afwisselend, geen dag is hetzelfde!"

"In je eentje ga je sneller, samen kom je verder! Door de warme cultuur bij Van Dijk Flora wordt je uitgenodigd om dagelijks de hoogste leverbetrouwbaarheid te willen scoren. Van onze partnervervoerders tot alle laadlocaties, één team één taak!"

"Als kwaliteitscontroleur ben ik de laatste schakel om de producten voor onze klanten te checken. Een grote verantwoordelijkheid, maar ik weet dat het gehele team achter mij staat. Samen met leveranciers ga ik voor het hoogst haalbare, dit geeft perspectief voor de toekomst."

"Ik werk al enkele jaren bij Van Dijk Flora; eerst op de afdeling Marketing en nu bij Sales. Dankzij een persoonlijk ontwikkelplan heb ik de mogelijkheid gekregen om intern door te stromen naar een ander team. Daarom ben ik trots om bij Van Dijk Flora te werken."

"De sfeer valt direct op. Een warm welkom met een vertrouwd gevoel, mede dankzij de koffiedates met alle collega's. Een prettige organisatie, waarbij iedereen de mindset heeft om te willen leren met genoeg ruimte voor persoonlijke ontwikkeling."

"Floral happiness bij onze klanten brengen; dat is waar ik mij samen met mijn team dagelijks voor inzet. We weten elkaar goed te vinden en hebben daardoor een sterke samenwerking. De warme sfeer en vriendelijke collega's is wat werken bij Van Dijk Flora zo leuk maakt!"