Onze kernwaarden

Onze kernwaarden

Het volledig ontzorgen van onze eindklanten is wat we al 50 jaar iedere dag met veel passie doen. We geloven in de kracht van samenwerking en dat we door gezamenlijke innovaties onszelf kunnen onderscheiden. Om onze visie te realiseren hebben we belangrijke kernwaarden opgesteld waar we onszelf in herkennen en waar we als één team naar handelen.

Samen

Wij geloven in krachten bundelen. Dat doen we intern binnen onze organisatie en extern met onze partners. Daardoor staan we sterk als één team. Als echte partners zijn we betrokken en transparant. Zo creëren we verbetering door verbinding. Samen zorgen we ervoor dat iedereen kan uitblinken binnen z’n eigen vakgebied, zowel in- als extern.

Innovatief

We zijn creatief, innovatief en lopen voorop bij nieuwe trends en ontwikkelingen. Om unieke concepten en passende productoplossingen te maken, passen we ons moeiteloos aan op de huidige markt. Dit doen we op de meest duurzame wijze. Zo creëren we meerwaarde als organisatie.

Expert

Met meer dan 50 jaar kennis en ervaring kennen we onze kwaliteiten. We weten wat we doen. Maar dat is niet genoeg. We ontwikkelen onszelf voortdurend om de beste versie van onszelf te zijn. Voor onze eigen organisatie, onze partners en onze klanten.

Ontzorgen

We werken open, eerlijk en transparant. Voor elke vraag of uitdaging van klant en partner bieden we een passende oplossing. We doen wat we zeggen en zeggen wat we doen. Met onze werkwijze ontzorgen we onze partners en klanten binnen het volledige operationele proces van sierteeltproducten.