Wij bieden een zorgeloze samenwerking

Wij bieden een zorgeloze samenwerking

 

Driven to bring floral happiness

Wat bieden wij als Van Dijk Flora?

Wij bieden altijd een zorgeloze samenwerking in de levering van bloemen en planten.

Natuurlijk bieden we bloemen en planten, dat is duidelijk. Onze toegevoegde waarde zit ‘m in een zorgeloze samenwerking, omdat we betrouwbaar zijn. We doen wat we zeggen en zeggen wat we doen.

Dagelijks werken we vol overgave aan de levering van bloemen en planten aan discountretailers. We zorgen voor een optimaal transport van kweker naar consument. Dat doen we in enorme aantallen. Bij iedere keuze die we maken staat één ding centraal: floral happiness voor iedereen in de keten. Om dat doel te bereiken hebben we een team van kwaliteitscontroleurs die de kwaliteit op diverse punten in de keten controleert. Ook zorgen we dat de kleurrijke bloemen en planten op de juiste manier verpakt worden én op het juiste moment van de kweker naar de klant gebracht worden.

Daar stopt het niet. We kijken verder vooruit, zodat we de consument blijvend verrassen met duurzame concepten die passen bij de nieuwste trends en ontwikkelingen. Zo zorgen we ervoor dat onze klanten altijd een compleet assortiment bloemen en planten hebben waar de consument voor naar de winkel komt.

Hoe doen we dat precies?

Wij geloven in de kracht van samenwerking en dat we door gezamenlijke innovaties onszelf kunnen onderscheiden. 

Wij geloven in de kracht van samenwerken. Als één team komen we tot de beste ideeën, brengen we deze ideeën tot leven en onderscheiden we ons met nieuwe innovaties. Samen zijn we driven to bring floral happiness!

Ons team is gemotiveerd en collega’s werken graag met elkaar samen. Dat is een belangrijke toegevoegde waarde voor onze klanten en relaties. In de loop der jaren heeft dit geleid tot succesvolle relaties waarin blind vertrouwen vanzelfsprekend is geworden. Het resultaat: verbetering door verbinding.

We hebben te maken met een constant veranderende wereld. Nieuwe trends en ontwikkelingen volgen elkaar in rap tempo op. Als koploper durven we het voortouw te nemen. Daarom hebben we een flexibele houding. Zo kunnen we inspelen op veranderingen en de wensen van de consument tegemoetkomen.

Meer over Van Dijk Flora