Hoogeveen Plants

Hoogeveen Plants

 

Locatie

Hazerswoude-Dorp, Zuid-Holland

Omvang

52 hectare

Product

Tuinplanten

Specialisatie

Dankzij een sterke focus op innovatie, produceert deze partner de meest duurzame tuinplanten in hoge aantallen.

Hun toewijding aan duurzaamheid is een inspiratie voor ons allemaal

Een partner die alles weet van duurzaam telen op grote schaal én er ook nog een steengoed concept van weet te maken is Hoogeveen Plants. Hoogeveen Plants is een waardevolle partner die verweven is in de gehele organisatie van Van Dijk Flora. Daarom verdienen ze zonder meer een plekje als partner in the picture.

Hoogeveen Plants, gevestigd in het groene hart van Nederland, is een bedrijf met een passie voor het kweken van hoogwaardige tuinplanten. De nadruk op duurzaam telen en innovatie is duidelijk te zien in elk aspect van hun producten. Of het nu gaat om het selecteren van de beste zaden, het zorgen voor optimale groeiomstandigheden of het leveren van gezonde en prachtige buitenplanten, Hoogeveen Plants streeft altijd naar perfectie.

Duurzaamheid als onderscheidend vermogen

Een van de meest noemenswaardige aspecten van Hoogeveen Plants is het voortdurende streven naar een duurzaam proces. In een tijd waarin milieubewustzijn cruciaal is, heeft dit bedrijf zich gecommitteerd aan milieuvriendelijke activiteiten op alle niveaus. Van het minimaliseren van waterverbruik tot het verminderen van afval en het gebruik van biologische bestrijdingsmiddelen, Hoogeveen Plants neemt haar verantwoordelijkheid voor het milieu serieus.

Wat Hoogeveen Plants echt onderscheidt, is de expertise en innovatie op het gebied van plantenveredeling. Een team van deskundige kwekers en onderzoekers werkt aan het ontwikkelen van nieuwe variëteiten die niet alleen esthetisch aantrekkelijk zijn, maar ook robuust en veerkrachtig in verschillende omgevingen.

Marketing als kracht

Daarnaast is Hoogeveen Plants sterk in het maken van aantrekkelijke concepten voor de consument. Een pakkende naam, een opvallende verpakking, een eigen website of het gebruik van AI… Hoogeveen Plants is expert op het gebied van duurzame totaalconcepten. Zo heeft Van Dijk Flora in samenwerking met Hoogeveen Plants in 2023 een volledig biologische productenlijn in de winkels van onze klanten succesvol geïntroduceerd.

Als partner van Van Dijk Flora speelt Hoogeveen Plants een waardevolle rol in het verrijken van ons assortiment en het leveren van topkwaliteit aan onze klanten. Hun toewijding aan excellentie en duurzaamheid is een inspiratie voor ons allemaal.

Meer weten over Hoogeveen Plants? Ga dan naar www.hoogeveenplants.nl.