Kreling Chrysanten

Kreling Chrysanten

 

Locatie

Bruchem, Gelderland

Omvang

22 hectare

Product

Chrysanten

Specialisatie

Een grootschalige coöperatie die in de branche wordt gezien als de grootste chrysantenleverancier voor de retail.

De grootste chrysantenleverancier voor de retail

Kreling Chrysanten; een partner die net zo gepassioneerd is over kwaliteit, vakmanschap en duurzaamheid als Van Dijk Flora. Wij zijn dan ook erg trots op de jarenlange samenwerking die wij met Kreling Chrysanten hebben en daarom verdienen zij zonder twijfel een plekje als “partner in the picture”.

Over Kreling Chrysanten

Coöperatieve Kreling Chrysanten is een samenwerkingsverband van vijf kwekers. Met ongeveer 140 miljoen stelen per jaar mogen zij zich rekenen tot de grootste leverancier van chrysanten voor de retail. Als geen ander weten ze bij Kreling Chrysanten wat de eisen zijn qua certificering en duurzaam telen en ze doen dit dan graag ook zo innovatief mogelijk.

Kreling Chrysanten is een organisatie met een rijke geschiedenis in het kweken van chrysanten van hoge kwaliteit. Met jarenlange ervaring en expertise in het vak, bieden zij chrysanten die voldoen aan de juiste normen. Elk aspect van het productieproces wordt zorgvuldig beheerd – van stek tot bloem -, om ervoor te zorgen dat elke chrysant die de consument ontvangt, perfect is.

Innovatief telen

Kreling Chrysanten deelt onze duurzame visie en implementeert al jaren innovatieve werkwijzen in en rondom de kwekerij. Dankzij het uitzetten van natuurlijke vijanden bijvoorbeeld. Daarnaast investeren ze in energie-efficiënte technologieën die bijdragen aan het behoud van de planeet. Mede dankzij innovatief telen onderscheidt Kreling Chrysanten zich in de massamarkt.

De samenwerking tussen Van Dijk Flora en Kreling Chrysanten versterkt onze missie om consumenten te voorzien van de mooiste bloemen en planten, nu en in de toekomst. Samen zorgen we ervoor dat de consument altijd kan rekenen op producten van de juiste kwaliteit, duurzaamheid en uniformiteit.

40 jaar ondernemerschap

In 2023 vierden Jan en Wilma Kreling hun 40-jarig jubileum als ondernemers in de glastuinbouw. Een unieke mijlpaal die getuigt van voortdurende toewijding aan het telen van kwaliteitsproducten en het bijdragen aan een groene toekomst. Vanuit Van Dijk Flora wensen we Jan en Wilma nogmaals van harte gefeliciteerd met dit ongelooflijke jubileum!

Meer weten over Kreling Chrysanten? Kijk dan op www.krelingchrysanten.nl.