Kwekerij Wouters

Kwekerij Wouters

 

Locatie

Ens, Flevoland

Oppervlakte

44 hectare

Product

Perkgoed en éénjarige bloeiers

Specialisatie

Dé partner voor een compleet assortiment met grote volumes.

Waar passie en specialisme voorop staan

Kwekerij Wouters is een gerenommeerde naam in de sierteeltbranche. Met ruim 44 hectare kassen zijn ze een belangrijke speler op het gebied van éénjarige buitenplanten. Hierbij focust Kwekerij Wouters op een compleet assortiment met grote volumes; een naadloze aansluiting bij de klanten van Van Dijk Flora.

Kwekerij Wouters bedient de sierteelt al sinds 1970. Maar vergis je niet, de familie Wouters is in 1956 al begonnen met het telen van vollegrondsgroenten. Dat is al bijna 70 jaar geleden. En in zeven decennia is Kwekerij Wouters van groenteteler uitgegroeid tot één van de grootste kwekers van pot- en perkplanten.

De organisatie blijft altijd meebewegen met de marktvraag. Een unieke werkwijze waarbij ze makkelijk kunnen op- en afschalen om te voldoen aan de wensen van de klant. Hierbij focust Kwekerij Wouters vooral op violen, chrysanten, kerststerren en verschillende soorten zaai- en stekperkgoed.

De kernwaarden van Kwekerij Wouters zijn klantgericht, betrouwbaar, saamhorigheid en innovatief. En dit ervaar je in alle facetten van de bedrijfsvoering. Daarom voelt de samenwerking met Kwekerij Wouters ook als een tweede natuur; flexibel, dynamisch en transparant.

Voor meer informatie over Kwekerij Wouters, ga je naar www.kwekerijwouters.nl.