Twinpack

Twinpack

 

Locatie

Noordwijkerhout, Zuid-Holland

Oppervlakte

12.000 m2 geconditioneerd magazijn

Product

Verzendverpakkingen

Specialisatie

Het leveren van op maat gemaakte bloemen- en plantendozen in grote hoeveelheden.

Een toonaangevende expert in verpakkingen

Met bijna 100 jaar ervaring is Twinpack een welbekend begrip in de sierteeltsector. Van bloemen- en plantendozen tot trays en palletbescherming, Van Dijk Flora en Twinpack zijn diep met elkaar verweven in de gehele keten. 

Een plant of bloem van kweker naar consument verplaatsen met behoud van de juiste kwaliteit; dat is één van de grootste uitdagingen. Omdat we werken met een levend product is de juiste bescherming tijdens transport enorm belangrijk. Daarom vertrouwen we graag op de expertise van onze partner Twinpack.

Sinds 2013 is Twinpack onderdeel van golfkartonproducent De Jong Verpakking. Dit directe verband zorgt voor een hoge mate flexibiliteit, verpakkingsexpertise en uitgebreide service. Twinpack is constant bezig om de beste oplossing te bieden bij alle vragen over verpakken en verzenden, het liefst zo duurzaam en innovatief mogelijk. En laat dat net twee termen zijn die ook dagelijks in het pand van Van Dijk Flora doorgalmen. Dat is precies de reden waarom de nauwe samenwerking met Twinpack zo waardevol is.

Dankzij de unieke en persoonlijke benadering van Twinpack, bouwen we dagelijks op de verpakkingsoplossingen van deze partner. Een waardevol partnership gebaseerd op wederzijds respect en vertrouwen, waarbij we altijd kritisch vooruit blijven kijken om elkaar verder te helpen. Dit heeft in de loop der jaren gezorgd voor een diepgewortelde samenwerking waar we erg dankbaar voor zijn.  

Neem een kijkje op www.twinpack.nl voor meer informatie over onze partner.