Driven to bring floral happiness

Lees meer over ons

We grow green together, driven by nature's beauty

Neem contact op

We are driven to bring floral happiness

Dankzij onze passie voor bloemen en planten brengen we al ruim vijftig jaar positiviteit in de gehele keten. Met onze kennis en expertise creëren we innovatieve ideeën en bieden we altijd de juiste oplossing om onze partners te ontzorgen binnen het gehele sierteeltproces.

Wij zijn Van Dijk Flora

In 50 jaar is Van Dijk Flora uitgegroeid tot de expert die het gevoel voor bloemen en planten feilloos beheerst. We doen wat we leuk vinden en delen met passie onze kennis en ervaring. Hierdoor zijn we van toegevoegde waarde en brengen we positiviteit en partnership in de gehele keten, van kweker tot consument.

Samen

We geloven in de kracht van samen. Iedere collega en iedere betrokken schakel in de keten heeft haar eigen talent. Als geen ander weten wij die krachten te bundelen. Samen zorgen we ervoor dat iedereen kan uitblinken binnen hun eigen vakgebied, zowel in- als extern.

Innovatief

We zijn creatief, innovatief en lopen voorop bij nieuwe ontwikkelingen. We creëren meerwaarde door ons moeiteloos aan te passen aan de huidige markt om unieke concepten en passende productoplossingen te ontwikkelen.

Expert

We weten precies wat we doen en willen onszelf blijven ontwikkelen om de beste versie van onszelf te zijn. Voor zowel onze eigen organisatie, onze partners, als onze klanten.

Ontzorgen

We zijn open, eerlijk en transparant. We doen wat we zeggen en zeggen wat we doen. Wij ontzorgen onze partners en klanten binnen het volledige logistieke proces van sierteeltproducten.

Het proces van vraag en aanbod

Vacatures

Tactical Buyer

Wij zoeken een toegewijde Tactical Buyer met een passie voor bloemen. In deze rol fungeer je als de essentiële schakel tussen vraag en aanbod, en speel je een cruciale rol in het identificeren en benutten van kansrijke producten en marktontwikkelingen. Ben jij communicatief sterk, een ervaren netwerker en gedreven om onze bloemeninkoopactiviteiten naar een hoger niveau te tillen? Dan zijn wij op zoek naar jou!

Lees meer

Supply Chain Lead

Lees meer

Planner RTI

Lees meer

Medewerker Inkoop Support

Lees meer

Open sollicitatie

Lees meer

Neem een kijkje in ons pand

In ons unieke pand op het Trade Parc Westland in Honselersdijk ben je altijd van harte welkom. Hier werken wij vanuit onze passie voor bloemen en planten; floral happiness. En die passie voel je in de hele organisatie.

Nieuwsgierig naar wat deze locatie nu precies zo bijzonder maakt? Kom eens langs of neem een kijkje achter de schermen met de digitale rondleiding.